Stichting Muli Shani Zambia

Het Kenan Guesthouse

Welkom in Kenan Guest House
Kenan Guest House in het Noorden van Zambia is gebouwd door Martha Magawa met financiële steun van de Stichting Muli Shani Zambia in Nederland. Met de opbrengsten hiervan kunnen de kosten betaald worden voor haar sociaal werk voor “the Needy”. Mpika. Kenan Guest House is een voorbeeld van vrouwenparticipatie en betrokkenheid bij de ontwikkeling  van het arme noorden van Zambia, o.a. door het bevorderen van toerisme.

Waar
Mpika ligt op het kruispunt van de grote doorgaande weg van Dar es Salaam naar Lusaka en de weg naar de  provinciale hoofdstad Kasama. Ongeveer 3 km. richting Kasama  ligt aan de rechterkant Kenan Guest House.

Veiligheid
Kenan Guest House is ommuurd. ’s Avonds en ’s nachts sluit de poort en is er permanente bewaking

Faciliteiten
Kenan Guest House heeft als slogan “uw thuis ver weg van huis”. Alle kamers zijn er op ingericht om u prettig te voelen. Kenan Guest House is geopend in oktober 2010 en begon met 7 kamers met toilet en douche en/of bad met warm water. Inmiddels beschikt het guesthouse over meerdere kamers. Het is mogelijk een kleine koelkast en/of TV op de kamers te plaatsen. Ook is het mogelijk op internet te worden aangesloten.

Restaurant
Het personeel is bereid dag en nacht een maaltijd voor u te maken en kunnen rekening houden met een eventueel dieet. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van verse groente, vergezeld van aardappels of rijst. U kunt natuurlijk ook het lokale gerecht Nshima proberen.

Conferenties
Kenan Guest House beschikt over een royale conferentieruimte, geschikt voor groepen tot wel 250 mensen. Er is een aparte keuken en eetzaal.

Buiten-activiteiten
Feestjes en bijeenkomsten kunnen ook georganiseerd worden in de goed geoutilleerde moderne “Insaka”, een buitenbar die gebouwd is in de traditionele Zambiaanse sfeer.

Contact
Om een aantal specifieke redenen kunnen reservering op dit moment niet direct gedaan worden, maar fungeert de stichting Muli Shani Zambia, en dan met name voorzitter Ineke ten Cate, als tussenpersoon.
Mailadres: iacate@hotmail.com Telefoon  074-3762506.

This website is designed and developed by P. Naafs commissioned by All-In-Media